Update 2019-0501

Geplaatst op Geplaatst in Updates

Wij hebben niet stilgezeten en hebben de afgelopen periode weer een aantal mooie onderdelen voor u toegevoegd aan VerhuurtBeter.nl.

Waardering | ken uw kandidaat

Direct inschatten of de kandidaat voldoet aan uw voorwaarden! De belangrijkste onderdelen van het profiel zijn nu in 1 oogopslag in een handig nieuw kader zichtbaar. Als u ook het contract en de betaling online via VerhuurtBeter.nl afwikkelt, ziet u direct of de kandidaat heeft betaald en ondertekend.

Foto | ken uw kandidaat

Uw kandidaat kan nu nog eenvoudiger een profielfoto aan zijn account toevoegen door het “+” teken te klikken (afbeelding hieronder). De foto is hierna direct in het kader zichtbaar.

Screen Shot 2019-04-29 at 12.38.35


Inkomsten

Veel kandidaten hebben meer dan 1 primaire bron van inkomsten. Uw kandidaat kan nu eenvoudig verschillende inkomensbestanddelen invoeren. Het systeem rekent dit direct om naar een bruto bedrag per maand. Dat bedrag is de basis voor het “Huurbudget p/mnd” (afbeelding hierboven). Wilt u de door u gehanteerde huurvoorwaarden in VerhuurtBeter.nl opnemen? Laat het ons weten en wij passen de gegevens exact naar uw inkomensnorm aan.

Extra versnelling: binnenkort kunt u ook een persoonlijk bericht instellen die VerhuurtBeter.nl dan direct en automatisch aan alle kandidaten stuurt die voldoen aan uw voorwaarden.

Koppelingen | Easy Nuts

Uw kandidaten kunnen zodra u een woning toekent kosteloos een aanbieding van Easy Nuts ontvangen voor nutsvoorzieningen. Easy Nuts helpt mensen die verhuizen met diensten in en om het huis zoals: energie, water en internet. Uiteraard neemt Easy Nuts alleen contact op met kandidaten die in hun profiel hebben aangeven hier prijs op te stellen. Zo weet u zeker dat alle nutsvoorzieningen zijn geregeld en kan uw kandidaat via uw platform zonder zorgen verhuizen.

Standaard staat deze koppeling AAN in uw platform (te bereiken via “Mijn platform”). Als u dit niet wilt, kunt u dit eenvoudig uitzetten. Voor meer informatie over Easy Nuts: easynuts.nl.