Update 2018-1025

Posted on Posted in Updates
Van toen naar nu

22 April 2015 is VerhuurtBeter.nl geboren. Een kwaliteitssysteem voor het selecteren van de beste huurder in de kortste tijd. Kosteloos te gebruiken voor verhuurders van woonruimte.
Er is in de afgelopen drie jaar veel gebeurd. Het systeem is door de input van onze gebruikers steeds ‘slimmer’ geworden. VerhuurtBeter.nl heeft hierdoor bijgedragen aan snelle en efficiënte verhuur van vele projecten door heel Nederland. Door de flexibiliteit van het systeem is het te gebruiken door verschillende gebruikers: makelaars, beheerders én eigenaars. De laatste jaren hebben wij de complexiteit van de wederverhuur omarmd en steeds verder gedigitaliseerd. De komende tijd richten wij ons
op de verhuur van nieuwbouwcomplexen. Qua proces een stuk minder ingewikkeld dan wederverhuur, maar zeer interessant door het grote aantal mutaties. 

 
Update van het systeem:

 

iDIN checks voor het waterdicht valideren van de identiteit van uw huurders

afbeelding_iDin_logo

Het kopie identiteitsbewijs is 100% overbodig geworden sinds onze introductie van iDIN. U weet nu zeker wie u (online) tegenover zich heeft. Verder beschikt u na onze iDIN controle over betrouwbare data om later in het proces een waterdichte overeenkomst met uw huurder aan te gaan.

De kracht van iDIN
iDIN is een dienst van de Nederlandse banken waarmee consumenten zich bij VerhuurtBeter.nl met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van hun eigen bank kunnen identificerenKortom: een efficiencyslag in online identificeren, met oog voor gebruiksgemak, ‘return on investment’ en steeds strenger wordende veiligheids- en privacy-eisen vanuit de wetgever.

 

Bekijk hoe iDIN werkt

 
AVG-proof | het is een kwestie van tijd of ook úw werkwijze wordt onder de loep genomen!

ap_logo


Niet onopgemerkt gebleven. Per 25 mei 2018 geldt de AVG in de hele EU. Dit is veranderd:

  • versterking en uitbreiding van privacyrechten;
  • meer verantwoordelijkheden voor organisaties;
  • dezelfde stevige bevoegdheden voor alle Europese privacytoezichthouders, zoals de bevoegdheid om boetes tot 20 miljoen euro op te leggen.

In de praktijk zien wij dat verhuurders nog steeds massaal via e-mail bestanden met persoonlijke gegevens ontvangen. Uit onderzoek is gebleken dat lang niet iedereen zich houdt aan de huidige regels. Jurisprudentie zal binnen afzienbare tijd aantonen (lees: afdwingen) dat we écht zorgvuldiger met persoonsgegevens moeten omgaan. Door het juiste gebruik van VerhuurtBeter.nl werkt u in 1 klap AVG-compliant.

 

Informatie over de AVG

 

Maximale promotie en het slim beheren van uw objecten | al uw woningen in 1 keer live op alle Nederlandse websites

VerhuurtBeter.nl heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het realiseren van automatische koppelingen met (alle) Nederlandse woning websites. Na een upload van uw objecten (woningen) in de database van VerhuurtBeter.nl worden de objecten getoond op alle door u gewenste woning websites. Q1-2019 lanceren wij een vastgoed module welke ‘communiceert’ met uw VerhuurtBeter.nl platform. Zo kunt ook u gebruik maken van (al) onze fantastische koppelingen!
1 Invoer en direct al uw objecten live. Minder foutmarge, maximale tijdwinst!

Aanbodplatforms kopie

Salesfunnel | ons ‘VB-script’ helpt met gemak 1000 geïnteresseerden per dag

Stel dat uw vastgoed vindbaar is op 20 verschillende woning websites. Dan is de kans dat juist ú de beste huurder vindt groter. Het ‘gevaar’ is alleen dat u nog meer reacties krijgt op uw woningen. Daar zijn wij niet bang voor, tenmindte als u ons VB-script gebruikt!

Alle geïnteresseerden in uw vastgoed worden dan volledig automatisch in uw ‘tone of voice’ en volgens uw werkwijze geholpen door ons niet-als-een-robot-klinkende script. Het VB-script zorgt er op de meest optimale wijze automatisch voor dat uw kandidaat huurders netjes een reactie ontvangen op de door hen getoonde interesse. Het werkt verder als een soort filter, waardoor uiteindelijk van de vele kandidaten de meest interessante overblijven. Hierdoor bespaart u zeeën van tijd en weet juist u die ene huurder wél te vinden of kiest u écht de beste tussen alle geïnteresseerden.
O ja, vragen die het VB-script niet kan beantwoorden komen uiteraard netjes bij u binnen. VerhuurtBeter.nl denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie.

 

sales-funnel-aida

 

Vastleggen van de verhuur transactie | van 120 minuten tijdinvestering per mutatie naar 10 minuutjes werk

Een huurovereenkomst maken met de data vanuit uw systeem is niet zo spannend. Wij hebben de lat hoger gelegd. De volgende onderdelen worden gelijktijdig volledig geautomatiseerd voor u afgewikkeld:

  • Aan de huurovereenkomst worden ook andere bijlagen (EPA label, foto’s, huisregels…) toegevoegd en samengevat in het te ondertekenen woondossier.
  • De startnota voor de 1e betaling (huur, servicekosten en waarborgsom bv.) wordt gemaakt en verwerkt in het woondossier.
  • De huurder wordt uitgenodigd om de startnota veilig online te betalen & de overeenkomst online te ondertekenen.
  • Zodra de huurder dit heeft gedaan, kunt ook ú de overeenkomst online afronden.
  • De online afronding wordt vervolgens veilig opgeslagen (met audit trail voor de liefhebber 😉 in het account van uw huurder voor verder gebruik. Uiteraard binnen de kaders van de AVG.

In die “tien minuutjes” belt u met de huurder om het blije nieuws te delen en de afspraken (ingangsdatum e.d.) vast te leggen. Nog een paar keer klikken en de rest gaat vanzelf. Althans als u ons systeem gebruikt. Heeft u minder mensen nodig voor hetzelfde werk, of kiest u ervoor meer woningen te verhuren in dezelfde tijd? Wat uw keuze ook is, wij helpen u in alle gevallen graag verder.

 

Demonstratie VerhuurtBeter.nl

Om een goed beeld te krijgen van de krachten van ons systeem geven wij u met alle plezier een online demonstratie. Deze demo is dé basis voor betere huurders en versnelling van uw verhuurproces.

 

Vraag een online demo aan