Update 2016-0630

Geplaatst op Geplaatst in Updates
  • Huurders kunnen worden verplaatst naar een ander platform. Heeft u meerdere platforms in gebruik en wilt u uw huurders verplaatsen van het ene platform naar het andere? Dat is nu mogelijk! Wanneer een huurder zich bij u heeft aangemeld kan de huurder kosteloos verplaatst worden naar een ander platform. Dit is een stukje extra service waardoor het systeem nóg klantvriendelijker is geworden voor u en uw huurders. Stuur ons een kort verzoek en wij doen de rest!

 

  • Uw huurders hoeven niet meer te ‘verdwalen’. Wij ontvingen geregeld meldingen van huurders die niet meer wisten op welk platform ze een account hadden aangemaakt. Dit zorgde voor verwarring met als gevolg dat ze niet meer wisten hoe ze konden inloggen. Mocht dit nu opnieuw voorkomen wordt de huurder geholpen bij het terugvinden van het juiste platform door een melding bij het inloggen (afbeelding). De huurder moet natuurlijk wel zijn juiste gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

    Schermafbeelding 2016-07-20 om 09.50.19

 

  • Designverbeteringen voor uw platforminstellingen. We hebben extra overzicht voor u gecreëerd. Uw platforminstellingen zijn nu nog makkelijker te bereiken en aan te passen. In onderstaande afbeelding ziet u het resultaat.

    Schermafbeelding 2016-07-20 om 09.58.24

 

  • Overige kleine verbeteringen en het verhelpen van bugs.