Update 2016-0624

Geplaatst op Geplaatst in Updates
  • Behandeldag ‘slimmer’ afgesteld. Waar de behandeldag eerst een dag voorafgaand aan u werd gecommuniceerd hebben we dit nu voor u ingesteld op dezelfde dag. In de ‘Daily Recap’ en ‘Daily Update’ herinneren wij u nu aan de huurdossiers die vandaag uw aandacht nodig hebben. Zo zit u korter op uw huurders en helpen wij u om nog sneller te kunnen verhuren.

 

  • Meerdere e-mailadressen invoeren voor het ontvangen van notificaties. Het kan handig zijn om ook andere collega’s te notificeren wanneer er iets gebeurt in uw VerhuurtBeter.nl platform. Het is nu ook mogelijk om meerdere e-mailadressen toe te voegen. Heeft u even geen tijd om een huurder te behandelen, dan kan uw collega dit voor u oppakken. Een extra e-mailadres kan worden toegevoegd (en weer worden weggehaald) in uw Platforminstellingen, bij Notificaties. De e-mailadressen moeten worden gescheiden met een spatie of een komma.

 

  • Behandeldag automatisch ingesteld op 3 dagen na betaalde aanmelding. Wanneer u de dag van de aanmelding geen tijd heeft gehad om de aanmelding te behandelen, herinnert het systeem u na drie dagen automatisch aan de aanmelding.  Zo hoeft u nooit een aanmelding te missen en houdt u uw huurders optimaal tevreden.

 

  • Optie ‘alle statussen”. In het actueel huurdersoverzicht staan uitsluitend de huurdossiers die nu voor u van belang zijn. Soms kan het juist prettig zijn om een overzicht te hebben van al uw huurders. Wij hebben voor u een extra filter toegevoegd met ‘alle statussen”. Simpelweg selecteren en u ziet alle huurders in één overzicht (afbeelding).
     
     Schermafbeelding 2016-07-19 om 15.21.23

 

 

  • Overige kleine verbeteringen en het verhelpen van bugs.